
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، مرکز روسی نظارت بر آتش بس سوریه موسوم به حمیمیم در بیانیه ای از نقض مجدد آتش بس این کشور توسط گروه های مسلح خبر داد.
بر اساس این گزارش، این مرکز اعلام کرده است: طی ۲۴ ساعت گذشته، آتش بس در سوریه ۱۲ مرتبه توسط گروه های مسلح نقض شده است.
مرکز روسی نظارت بر آتش بس سوریه همچنین اعلام کرده است: نقض آتش بس توسط افراد مسلح در سوریه عمدتا در استان های حلب، دمشق و حماه اتفاق افتاده است.
حمیمیم همچنین گفته است: گروه تروریستی- تکفیری «جبهه النصره» نقش زیادی در نقض آتش بس ایفا کرده است. این گروه ضمن اینکه منطقه «الشرفه» و برخی دیگر از مناطق واقع در حلب را هدف حملات خمپاره ای قرار می دهد، گروه های مسلح دیگر را نیز به نقض آتش بس تحریک می کند.
{$convert_old_media}
وقتی «جوکر» هم دیگر جواب نمیدهد
مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند