
مهمترین نکته طبخ این غذا تهیه ادویه تاکوی مکزیکی است. برای تهیه این ادویه این مواد را احتیاج دارید: پودر فلفل قرمز تند: یک قاشق غذاخوری، پودر سیر: نصف قاشق چایخوری، پودر پیاز: یکچهارم قاشق چایخوری، فلفل قرمز: یکچهارم قاشق چایخوری، آویشن خشک: نصف قاشق چایخوری، پاپریکا: نصف قاشق چایخوری، پودر زیره: یک و نیم قاشق چایخوری، نمک: یک قاشق چایخوری و فلفلسیاه ساییده: یک قاشق چایخوری. این مواد را با هم مخلوط کرده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
برای درست کردن نان تاکو به این مواد احتیاج دارید:
آرد ذرت: 150گرم
نمک: نصف قاشق چایخوری
آب: نصف لیوان
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
همه موادتان را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و آب را اضافه کنید و هم بزنید. آب کمی ولرم باشد بهتر مخلوط میشود و خمیر یکدستتری بدست میآید. خمیر را پس از چند دقیقه ورز دادن در نایلکس قرار دهید و بگذارید یک ساعتی استراحت کند. بعد به اندازه یک نارنگی متوسط از خمیر بردارید و با وردنه صاف و نازک کرده و در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن از وسط تا کنید و مواد داخل آن بریزید.
مواد داخل تاکو:
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز نگینی خردشده: یک عدد
سیرخردشده: 2 حبه
فلفل سبز خردشده: 2 عدد
کاهوی ریز خردشده: سه قاشقغذاخوری
گوجه فرنگی نگینی خردشده: 2 عدد
پنیرپارمزان رنده شده: 50 گرم
ادویه مخصوص تاکو: به میزان لازم
سس کچاپ تند: به میزان لازم
طرز تهیه تاکو:
پیاز را تفت دهید و گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید تا گوشت تفت بخورد. نمک و فلفل و ادویه تاکو را به آن اضافه کنید و فلفلهای خرد شده را در آن بریزید تا تفت کوچکی بخورد. سیر و نمک و فلفل را هم اضافه کنید. بعد داخل نان تاکو را به ترتیب با مخلوط گوشت، پنیر پارمزان، گوجهفرنگی و کاهو پر کنید و روی آن سس تند بزنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان