تمسخر رونالدو در یک شبکه تلویزیونی آمریکایی + تصاویر

یک شبکه تلویزیونی در آمریکا در یکی از برنامه‌های خود ستاره پرتغالی تیم فوتبال رئال‌ مادرید را مسخره کرد.
کد خبر: ۹۸۱۶۲۱
تمسخر رونالدو در یک شبکه تلویزیونی آمریکایی + تصاویر

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم ، در صحنه‌ای عجیب و شاید بی‌سابقه که روی آنتن یکی از شبکه‌های تلویزیونی در آمریکا رفت، کریستیانو رونالدو مورد تمسخر واقع شد.

شبکه «یونی‌ویژن» که بزرگ‌ترین و معروف‌ترین شبکه اسپانیایی‌زبان آمریکا محسوب می‌شود، کلیپی را از مراسم اهدای جوایز پایان سال این شبکه منتشر کرده که در آن شخصی شبیه به کریستیانو رونالدو و البته چاق‌تر از او با پیراهن رئال‌مادرید، در فضایی شبیه به مراسم اهدای جایزه بهترین بازیکن جهان سعی می‌کند با تقلید از شیوه حرف زدن مهاجم پرتغالی رئال‌مادرید ژست‌های او پس از گلزنی حضار را بخنداند.

این کلیپ مدت کوتاهی پس از انتشارش از روی سایت شبکه یونی‌ویژن برداشته شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
نوذر
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۳
۰
۰
این آمریكایی ها ننه و باباشونم مسخره میكنن.....چه برسه به رونالدو....
نیكو
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۴
۰
۰
هروقتی باید ازاین دلقك حركتی سر بزند تا همه دنیا بخندند. اینها پدرومادرشان را هم به باد مسخره میگیرند . دیگر دنیا تا حدی فهمیده كه امریكا از این حركاتش چه منظوری دارد .هیچ اشكالی هم ندارد .اگر مرد میدان است با تیمش به مصاف تیم پرستاره رئال مادرید برود .تا نتیجه اش راببیند .فكر نمیكنم بتواند غلطی كند. فقط ادعایی پوشالیست تمام/.
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها