به گزارش جامجم آنلاین به نقل از دیجیاتو، مایکروسافت همواره یکی از شرکت های فعال در حوزه آموزش بوده، و بخش اعظم این مشارکت، ریشه در انگیزه های نوع دوستانه دارد، که در نوع خود شایسته تحسین است. البته در این بین، مقاصد تجاری و توسعه کسب و کار نیز بی تأثیر نبوده.
تمام این موارد برای جامعه سودمند هستند و باعث تولید ابزارها و پلتفرم های قدرتمندی از جمله «کلاس درس مایکروسافت» و «همگام سازی داده های مدرسه» شده اند.
جدیدترین سری محصولات مایکروسافت در حوزه آموزش، «وایت برد» نام دارد که قبلاً در ماه ژوئن معرفی شد و اکنون به صورت رایگان از طریق ویندوز استور در دسترس است. همانطور که از نام این اپلیکیشن بر می آید، وایت بورد نوعی پلتفرم تعاملی ویندوز است که به منظور ارتقاء تجربه با وایت بورد های معمولی طراحی شده.
microsoftwhiteboard
از آنجا که این اپلیکیشن از نوع x86 است، علاوه بر ویندوز 10 روی تمام PC های سازگار نیز قابل اجرا بوده و به وایت برد های هوشمند (تعاملی) متصل می گردد.
در این برنامه از ورودی لمسی انعطاف پذیر برای ترسیم در طبیعی ترین حالت ممکن پشتیبانی می شود، ضمن اینکه می توان هم از انگشت و هم از قلم های دیجیتال استفاده کرد. همچنین الگوریتم هایی برای تشخیص اشکال هندسی و دست نوشته در قالب «وایت برد» تعبیه شده.
از طریق اپلیکیشن مورد بحث میتوانید محتوای وب، ویدیو و مالتی مدیا را از منابع محلی یا آنلاین به محیط اضافه کرده و تجربه ای تعاملی برای بیننده ایجاد نمایید.
microsoft-in-education
مهم تر از همه، همچون دیگر محصولات مایکروسافت، این پلتفرم به دیگر مجموعه ها از جمله فضای اشتراکی در OneNote Class Notebook نیز متصل بوده و بنابراین به سادگی می توان آن را با دیگر سیستم های مدیریت یادگیری (LMS) یکپارچه نمود.
برای دریافت این اپلیکیشن رایگان از استور مایکروسافت میتوانید از این لینک استفاده نمایید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد