
به گزارش جام جم آنلاین مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان که اخلاق گرایی و پرهیز از حاشیه سازی را سرلوحه مسئولیتش در ورزش قرار داده است ، یک روز بعد از حرکت شایسته سارا خادم الشریعه ،برای او نوشت: «عزیز و قهرمانم خانم خادم الشریعه در رقابتهای جهانی، جلوه ای کم نظیر از ترجمان شعر حضرت سعدی است: بنی آدم أعضای یکدیگرند، صمیمانه از دختر شجاع و ارزشمندمان تشکر می کنم و مثل همیشه با علاقه پیگیر نتایج واخبار مسابقات شما هستم.»
دختر شطرنج باز کشورمان که صدر جدول مسابقات شطرنج جایزه بزرگ جهان را فدای یک تصمیم اخلاقی کرد. او در 11 حرکت با شطرنج باز اوکراینی به نتیجه تساوی رضایت داد تا این دختر بتواند بر بالین دوست هم اتاقی بیمارش که در اثر حمله قلبی به بیمارستان منتقل شده بود، حاضر شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی