در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
پاسخ پرسش دیروز ( چه غذاهایی آهن دارند؟):
مواد غذایی زیر به ترتیب اولویت منابع غنی برای آهن محسوب میشوند:
جگر، قلوه، گوشت قرمز، ماهی، زرده تخممرغ، سبزیهای دارای برگ سبز تیره مانند جعفری، اسفناج و حبوبات مثل عدس و لوبیا.
میوههای خشک (برگهها) بخصوص برگه زردآلو و دانههای روغنی.
ویتامین C که در آلو، خربزه، ریواس، انبه، گلابی، طالبی، گلکلم، سبزیها، آب پرتقال، لیمو شیرین، لیموترش، سیب و آناناس وجود دارد نیز میتواند عوامل افزایشدهنده جذب آهن در بدن باشد.
هویج، سیب زمینی، چغندر، کدو تنبل، گوجهفرنگی، کلم پیچ و شلغم نیز سبب افزایش جذب آهن میشوند.
محصولات تخمیری مثل سس سویا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: