به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برای انجام مذاکرات «سطح بالا» پیرامون بحران سوریه روز شنبه به تهران سفر می کند و سپس در روز دوشنبه عازم ریاض خواهد شد.
در بیانیه ای که از سوی دفتر موگرینی منتشر شد، هدف از این «مذاکرات سطح بالا» ادامه روند کمکهای اتحادیه اروپا به بازیگران اصلی منطقه برای حل بحران سوریه عنوان شد.
شایان ذکر است که تاکنون فشارهای دیپلماتیک در پایان دادن به این تعارض که باعث صف آرایی قدرتهای منطقه ای در مقابل یکدیگر شده است، موفقیتی به همراه نداشته است؛ زیرا ایران از دولت قانونی سوریه حمایت می کند و در مقابل، عربستان سعودی حامی اصلی معارضان سوری مخالف بشار اسد است.
گفتنی است که معارضان سوری روز جمعه با هدف درهم شکستن محاصره یکماهه شهر حلب، حمله ای را آغاز کردند.
در درگیریهای داخلی سوریه که از ماه مارس ۲۰۱۱ آغاز شد، تاکنون بیش از سیصد هزار نفر کشته و میلیونها تن نیز مجبور به ترک خانه های خود شدند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد