جوک های پیشمرگه برای حملات انتحاری داعش

عادت کردن نیروهای پیشمرگه کردستان عراق به حملات انتحاری داعش به جایی رسیده است که آنها جوک هایی برای این حملات ساخته اند.
کد خبر: ۹۶۰۶۳۷
جوک های پیشمرگه برای حملات انتحاری داعش

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه تایمز روز سه شنبه در مطلبی نوشت: حملات انتحاری داعش در شمال عراق به حدی عادی شده است که نیروهای پیشمرگه جُک هایی برای این حملات ساخته اند و برای هر حمله انتحاری یک جوک می سازند.

یکی از افسران پیشمرگه به نام بهرام یاسین در مصاحبه با تایمز جمله " انگشتم کو؟ " را به زبان آورد و با خنده گفت: یک از نیروهایم، انگشتش را در حمله انتحاری داعش از دست داد، و ما هم اکنون به دنبال انگشت وی در میان لاشۀ تروریست داعشی می گردیم!

این افسر کُرد افزود : ما پس از پیدا کردن انگشت مفقود الاثر، آن را به کف دست نیروی پیشمرگه گره خواهیم زد.

این افسر پیشمرگه می گوید: اگر نخندیم ، چه کار کنیم. ما به حملات انتحاری داعش عادت کرده ایم.

عملیات آزادسازی موصل، که نیروهای پیشمرگه، ارتش، بسیج مردمی و عشایر در آن حضور دارند، وارد دومین هفته خود شده است.

در حملات انتحاری داعش، گاهی شمار قابل توجهی از نیروهای پیشمرگه کشته می شوند، انفجار خودروی بمب گذاری شده در پنجشنبه هفته گذشته یکی از این حملات بود.

انگلیس که مسئول اجرای عملیات هوائی در اطراف پایگاه بعشیقه است ، به کوتاهی در مبارزه با داعش متهم شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها