
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا ناصری مدیرعامل و عضو هیات مدیره جدید صندوق ذخیره فرهنگیان صبح امروز (شنبه اول آبان) با حضور در جمع رییس هیات مدیره، قائم مقام، معاونان و مدیران موسسه، فعالیت خود را آغاز کرد.
ناصری همچنین ضمن بازدید از بخشهای مختلف موسسه، بر فعالیت بی وقفه کلیه واحدهای موسسه و همچنین شرکت های تابعه در راستای سودآوری حداکثری و ارائه خدمات شایسته به فرهنگیان عضو تاکید کرد.
ناصری دانش آموخته دکتری اقتصاد از دانشگاه تربیت مدرس است و پیش از این مدیرعامل و عضو هیات مدیره دهها شرکت بزرگ اقتصادی کشور بوده است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد