
به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه خبری شبکه العالم، عبد الله نور الدین الصالحی، شهردار الدبس در شمال غرب کرکوک، به خبرگزاری فرانسه گفت داعش به نیروگاه برق این شهر حمله کرد که راه اندازی آن به شرکتی ایرانی واگذار شده است. وی افزود که سه انتحاری در ساعت 6 صبح به نیروگاه حمله کردند که در این حمله 12 کارمند عراقی و چهار تکنیسین ایرانی شهید شدند.
گروه تروریستی داعش، سعی دارد با عملیات انتحاری و انفجاری در مناطق مختلف، افکار عمومی را از شکست های پی در پی این گروه تروریستی در عملیات موصل، منحرف کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم