روسیه از نفوذ خود بر اسد استفاده کند

پائولو جنتیلونی، وزیر امور خارجه ایتالیا همزمان با آغاز عملیات ارتش سوریه که با هماهنگی نیروهای مقاومت اسلامی و پشتیبانی هوایی هواپیماهای جنگی روسیه از پنجشنبه گذشته علیه مواضع تروریست‌ها در شرق شهر حلب آغاز شده است، همصدا با دیگر مقامات غربی، این عملیات را «حملاتی وحشیانه» خواند و گفت: باید پیامی قاطع به روسیه ارسال شود تا از نفوذ خود بر دولت اسد استفاده کند.
کد خبر: ۹۵۱۶۴۵

وی اضافه کرد: نشست‌های هفته اخیر در ارتباط با سوریه که در شهر نیویورک برگزار شد و در آن حضور داشتیم، موید همین حس درماندگی بود. حلب همه ما را به چالش می‌کشد و نمی‌توانیم تسلیم جنگ شویم.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها