بازداشت وزیر زنان هند به اتهام تجاوز

پلیس هند از بازداشت وزیر سابق امور زنان این کشور به اتهام فساد اخلاقی خبر داد.
کد خبر: ۹۴۱۸۲۰
بازداشت وزیر زنان هند به اتهام تجاوز

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم «سندیپ کمار» وزیر پیشین امور زنان و رفاه کودکان در دهلی پایتخت هند، به دنبال انتشار فیلم غیر اخلاقیش در کنار دو زن، از منصبش برکنار شد.

یک مقام مسئول در پلیس دهلی گفت: سندیپ کمار پس از آن توقیف گردید که یکی از دو زنی که در فیلم غیر اخلاقی دیده شده اند، از این وزیر هندی به خاطر مورد تجاوز قرار گرفتن شکایت کرد.

این زن متاهل هندی، وزیر سابق امور زنان هند را به مسموم کردن نوشیدنیش قبل از تعرض متهم کرده است؛ پلیس می گوید: هویت زن دوم این فیلم غیر اخلاقی هنوز مشخص نشده است.

این فیلم 9 دقیقه ای شامگاه چهارشنبه از یک تلویزیون محلی در هند پخش شد و مقام های هندی فورا تصمیم برکناری ساندیپ را اتخاذ کردند.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۵
وای به روزی كه بگندد نمك
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها