کشته شدن خویشاوند داعشی سفیر عربستان در عراق

برخی منابع خبری مدعی شدند یکی از بستگان نزدیک سفیر عربستان سعودی در عراق، در صف تروریست‌های داعش به هلاکت رسیده است.
کد خبر: ۹۴۱۵۳۵
کشته شدن خویشاوند داعشی سفیر عربستان در عراق

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ برخی منابع خبری از کشته شدن یکی از بستگان و خویشاوندان نزدیک «ثامر السبهان» سفیر عربستان سعودی در عراق، در لباس تروریست های داعشی خبر دادند.

صفحه توئیتر پایگاه «ایراک لایو آپدیتس» (Iraq Live Update) که خبرهای فوری در خصوص عراق را منتشر می‌کند، اعلام کرد این فرد در صف داعش بوده و در حین جنگیدن برای تروریست‌ها کشته شده است.

این رسانه خبری از واژه Cousin به عنوان خویشاوند نزدیک استفاده کرده که معنای آن در فارسی، پسرخاله، پسردایی، پسرعمه یا پسرعمو است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرصت تاریخی عبور از تحریم

دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح ظرفیت‌های دوران ‌گذار جهانی برای کشورمان پرداخت

فرصت تاریخی عبور از تحریم

نیازمندی ها