پس از رایزنی با مقامات ترکیه صورت گرفت

آزادی گروه خبری خبرگزاری صدا و سیما در مرز ترکیه

خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما از آزادی خود و همراهانش خبر داد.
کد خبر: ۹۴۰۷۹۱
آزادی گروه خبری خبرگزاری صدا و سیما در مرز ترکیه

به گزارش جام جم آنلاین از خبرگزاری صدا و سیما خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما که هنگام ارتباط مستقیم با خبر نیمروزی شبکه سیما بدست نیروهای ارتش ترکیه بازداشت شده بود، اکنون از آزادی خود و همراهانش خبر داد.

خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما لحظاتی قبل اعلام کرد: حال وی و گروه خبری خوب است و پس از رایزنی با مسئولان نظامی در منطقه، آزاد شده اند.

گفتنی است خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما دز آنکارا که با هماهنگی مقامات ترکیه به نقطه صفر مرزی با سوریه در نزدیکی جرابلس رفته بود در هنگام ارتباط زنده تصویری با بخش خبری نیمروز سیمای جمهوری اسلامی ایران به دست نظامیان ترکیه ای حاضر در منطقه بازداشت شده بود.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها