توصیف روزنامه روس از سردار سلیمانی

روزنامه روسی ایزوستیا در مطلبی به عملیات آزادسازی موصل پرداخت و نوشت: این عملیات به فرماندهی شوالیه تاریکی، سردار ایرانی، قاسم سلیمانی انجام خواهد شد.
کد خبر: ۹۳۱۳۰۵

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، ایزوستیا مدعی شد: رسانه‌های غربی به قاسم سلیمانی لقب شوالیه تاریکی داده‌اند. حضور سلیمانی در عملیات یورش به موصل و آزادسازی آن مشکلاتی را برای ائتلاف بین‌المللی که اکنون به سرکردگی آمریکا در عراق حضور دارد، ایجاد کرده است. مشکل آنجاست که نام قاسم سلیمانی در لیست سیاه سازمان ملل وجود دارد که متشکل از 15 شخصیت نظامی ـ سیاسی ایرانی است که احتمال می‌رود با برنامه هسته‌ای و موشکی ایران در ارتباط بوده‌اند. این در حالی است که اندکی نزدیکی میان دو طرف (ایران و غرب) حاصل شده و این مساله پس از توافق هسته‌ای آشکار و هویداست.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها