به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، اردوغان پس از شکست کودتا و بازداشت هزاران نظامی و افسر ارتشی به اتهام دست داشتن در کودتا، در جمع هوادارانش در شهر استانبول حضور یافت و مثل همیشه چهار انگشت دست خود را به آنها نشان داد.
ولی اردوغان این بار توضیح متفاوتی را برای این نماد ارائه کرد و به هوادارانش گفت که این چهار انگشتش بیانگر وحدت ترکیه ، وحدت ملت ، وحدت سرزمین و وحدت دولت است .
اردوغان پیش از این بارها در مناسبتهای مختلف، جهت اعلام حمایت از معترضان میدان رابعه العدویه در شهر قاهره و اعلام مخالفت با بازداشت محمد مرسی و برکناری او از ریاست جمهوری مصر، چهار انگشت خود را بالا گرفته بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: