به گزارش بیبیسی، نویسندگان این مقاله در نشریه پزشکی اطفال (Pediatrics) میگویند که این توضیح بر «فرضیه نظافت» استوار است که میگوید قرار گرفتن در معرض بعضی میکروبها، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
به نظر میرسید که این دو عادت ـ ناخن جویدن و مکیدن انگشت شست ـ مانع بعضی آلرژیها در میان هزار نفر در زلاندنو (نیوزیلند) شد که به طور متناوب در فاصله سنی پنج تا 32 سالگی ارزیابی شده بودند.
عادت به مکیدن انگشت شست و جویدن ناخن در پنج، هفت، نه و 11 سالگی ارزیابی و ثبت شد و بعد در سنین 13 و 32 سالگی میزان ابتلا به آلرژیها در این افراد بررسی شد. حدود یکسوم این کودکان اغلب انگشت میمکیدند یا ناخن میخوردند و همین کودکان در 13 سالگی آلرژی خیلی کمتری داشتند.
احتمال آلرژی دادن این کودکان به چیزهایی مثل گرد و خاک خانگی یا سگ و گربه خانگی حدود یکسوم کمتر از سایر کودکانی بود که چنین عاداتی نداشتند. تیم محققان در دانشگاه اوتاگو در شهر دوندین دریافت که این محافظت ظاهرا تا بزرگسالی ادامه مییابد.
پروفسور مالکولم سییرز از اعضای تیم پژوهشی از دانشگاه مکمستر در کانادا گفت: «هرچند ما توصیه نمیکنیم که این عادات تشویق شوند، اما به نظر میرسد که این عادات جنبه مثبتی داشته باشند.»
هالی شا از موسسه آلرژی بریتانیا گفت: «تحقیقاتی که در سایر کشورها انجام شده هم این نظریه را تقویت میکند که نقش محیط و باکتریهای دستگاه گوارش در شکلگیری بالقوه آلرژیهای غذایی موثر است.»
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد