
محمد جواد کولیوند در گفت و گو با خبرنگار جام جم آنلاین، گفت: بعد از ظهر امروز هیات رییسه کمیسیون شوراها و امور داخلی تعیین خواهد شد.
وی ادامه داد: بلافاصله پس از تعیین هیات رییسه وظیفه ای را تعریف می کنیم تا گروهی به محل حادثه رفته و در مورد علت ماجرا تحقیق کنند.
این عضو کمیسیون شوراها افزود: در حال حاضر نمی توانم در مورد علت اصلی این حادثه توضیحی بدم و باید در موارد این چنینی گروهی به محل رفته تا گزارش متقنی ارایه شود.
ساعت 4 و 30 دقیقه بامداد جمعه در تقاطع خیابان یکم شهران و خیابان کوهسار (در شمال غرب تهران) حادثه انفجار لوله گاز رخ داد.
انفجار لوله گاز موجب ایجاد گودالی به طول حدود 100 متر و عرض و عمق بیش از 50 متر و ریزش کارگاه مترو شده است.دو ساختمان اداری و مسکونی در محل حادثه دچار حریق شدند.
{$convert_old_media}
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد