زنگ هفت بهنگام افطار به صدا در می آید

برنامه ای مفرح و شاد که در طول سال روزهای فرد از شبکه آموزش سیما همراه مخاطبان این شبکه بود حالا همراه مهمانان ماه خدا رنگ و بویی تازه گرفته است.
کد خبر: ۹۱۱۷۴۴
زنگ هفت بهنگام افطار به صدا در می آید

به گزارش جام جم سیما به نقل از روابط عمومی شبکه آموزش، زنگ هفت این بار با حال و هوای رمضان به صدا در می آید.

با شروع ماه مبارک رمضان گروه برنامه ساز زنگ هفت با استفاده از لحظات ناب افطار همراه مخاطبان فهیم این شبکه شده و با اقدام به تهیه و تولید بخش های جدیدی مثل تفسیر دعاهای روز ماه مبارک رمضان توسط استاد معظم حضرت آیت الله مجتهدی رحمت الله علیه با عنوان زنگ بندگی، گفتگو با مجریان و برنامه سازان، گفتگوی مذهبی، کتاب قانون، مسابقه زنده تلفنی، قرعه کشی مسابقه پیامکی، نکته رمضان، گفتگوی تلفنی، معرفی برنامه های شبکه آموزش و سیما، ارسال پیامک مناجات مردم در لحظات افطار به سامانه پیامک ۳۰۰۰۰۷ و... بر سر سفره مهمانی خدا حاضر می شود.

اجرای این برنامه را همچون روزهای گذشته احسان پوراسد بر عهده دارد و زمان پخش آن طبق جدول زمان بندی شبکه آموزش سیما قبل از افطار ساعت بیست هر روز به صورت زنده خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها