
به گزارش جام جم آنلاین ، ادعا شده است که این سه نفر در کشته شدن سه نیروی پلیس دست داشته اند.
دادگاه مزبور همچنین احکام حبس ابد برای شش نفر دیگر را تائید کرد. آن طور که ادعا شده است این شش نفر به نیروهای امنیتی در بحرین حمله کرده اند.
دادگاهی در بحرین روز گذشته (دوشنبه) نیز حکم حبس شیخ علی سلمان رهبر جمعیت وفاق را به بیش از دو برابر افزایش داد، اقدامی که بنا بر هشدار این نهاد ممکن است ناآرامی های تازه ای را در این کشور رقم زند.
این دادگاه حکم حبس شیخ سلمان را از چهار سال به 9 سال افزایش داد. شیخ علی سلمان به اتهام دامن زدن به نافرمانی مدنی در بحرین، در بازداشت است.
بحرین از زمان سرکوب اعتراض های شیعیان در سال 2011 صحنه ناآرامی بوده است. شیعیان در جریان اعتراض های خود، اصلاحات سیاسی را مطالبه کرده اند.
اگرچه اعتراض های سال 2011 شیعیان با سرکوب شدید نیروهای حکومتی و عربی مواجه شد، اما معترضان گاه و بی گاه در روستاهای شیعه نشین اطراف منامه (پایتخت) تجمع می کنند و پلیس نیز با آنها به زد و خورد می پردازد.
منبع: ایرنا
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی جام جم آنلاین با معاون وزیر آموزشوپرورش و رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان
«جامجم» در گفتوگو با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس، جزئیات اصلاح ماده ۵۵ قانون شهرداریها را بررسی میکند