آخرین تلاش هابرای اقامه حج تمتع/ رییس سازمان حج به عربستان می رود

رئیس سازمان حج و زیارت امروز برای مذاکره درباره حج تمتع در صدر هیئتی عازم عربستان می شود.
کد خبر: ۹۰۷۵۵۴
آخرین تلاش هابرای اقامه حج تمتع/ رییس سازمان حج به عربستان می رود

به گزارش جام جم آنلاین ،سعید اوحدی ، با بیان اینکه به لحاظ محدوده زمانی حج تمتع در محدوده قرمز زمان بندی قرار داریم گفت: به اعتقاد ما این سفر آخرین تلاش برای اقامه حج تمتع امسال است.
وی گفت: بعد از تغییراتی که اخیراً در وزارت حج عربستان سعودی شاهد بودیم وزیر حج این کشور در نامه‌ای اعلام کرد که مشکل صدور روادید زائران ایرانی در داخل ایران رفع شده است و سپس در نامه ای دیگر از هیئت ایرانی دعوت کردند که در دور جدید مذاکرات در جده حضور پیدا کنند.
اوحدی افزود: پس از جلسات کارشناسی با حضور نمایندگان دستگاه های مختلف، تصمیم گرفته شد که هیئت ایرانی در این مذاکرات حضور پیدا کند.
وی درباره دستور کار این مذاکرات گفت: همواره در تضمین و حفظ حرمت، عزت و کرامت زائران ایرانی که به اعتراف مسئولان عربستان سرآمد زائران به لحاظ رعایت نظم، اخلاق و ادب اسلامی هستند تاکید شده است و راهکارهای حفظ و تضمین حرمت و عزت زائران در تفاهم‌نامه حتما باید لحاظ شود.
اوحدی افزود: پس از سه حادثه بسیار تلخ پارسال، دغدغه جدی و نگرانی منطقی در میان زائران ما وجود دارد که راهکارهای تامین امنیت از طرف مسئولان و دولت عربستان برای حج امسال چیست.
وی گفت: ما 20 پیشنهاد به عنوان راهکارهای عملیاتی و علمی به وزارت حج عربستان ارائه و همچنین در نامه‌ای به آن‌ها اعلام کرده‌ایم که حل مشکل صدور روادید یکی از 11 شرط ما بوده است و انتظار داریم وزارت حج عربستان به صورت جدی و شفاف مواضع خودش را درخصوص موضوعات مطرح شده، بیان کند.
اوحدی با بیان اینکه هرگونه تعلل بیشتر از طرف عربستان به هیچ وجه پذیرفتنی نیست افزود: این کشور باید در خصوص تعلل و کارشکنی در پذیرش زائران ایرانی در مجامع بین المللی و اسلامی پاسخگو باشد.
منبع:خبرگزاری صدا وسیما

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها