سیدضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه، مصرف زیاد گوجه سبز و چغاله بادام را برای زنان باردار، بیماران قلبی و مبتلایان فشارخون مضر دانست .
کد خبر: ۸۹۴۷۷۷

به گزارش فارس، مظهری با اشاره به آب‌پاشی مکرر به این میوه‌ها توسط فروشندگان و سمومی که باغداران به میوه می‌زنند، تأکید می‌کند: چیدن زود‌هنگام میوه باعث ماندن سم روی آن و انتقال به بدن می‌شود و لازم است میوه‌ها قبل از مصرف خوب شست‌وشو و ضدعفونی شوند.

این متخصص تغذیه، مصرف نمک در کنار چغاله بادام و گوجه‌سبز را نادرست می‌داند و خاطرنشان می‌کند: خانواده‌های ایرانی به مصرف غذاهای شور مانند نان که 2 درصد نمک اضافه شده دارد یا فست‌فود و غذاهای فرآوری شده که نیترات و نیتریت زیادی دارند، عادت کرده‌اند و این فرهنگ، مغایر با توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی است.

مظهری ادامه می‌دهد: معمولا کودکان گوجه‌سبز را با هسته می‌خورند که این مساله باعث سوء‌هاضمه و گاه مسمومیت می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها