در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش فارس، مظهری با اشاره به آبپاشی مکرر به این میوهها توسط فروشندگان و سمومی که باغداران به میوه میزنند، تأکید میکند: چیدن زودهنگام میوه باعث ماندن سم روی آن و انتقال به بدن میشود و لازم است میوهها قبل از مصرف خوب شستوشو و ضدعفونی شوند.
این متخصص تغذیه، مصرف نمک در کنار چغاله بادام و گوجهسبز را نادرست میداند و خاطرنشان میکند: خانوادههای ایرانی به مصرف غذاهای شور مانند نان که 2 درصد نمک اضافه شده دارد یا فستفود و غذاهای فرآوری شده که نیترات و نیتریت زیادی دارند، عادت کردهاند و این فرهنگ، مغایر با توصیههای سازمان بهداشت جهانی است.
مظهری ادامه میدهد: معمولا کودکان گوجهسبز را با هسته میخورند که این مساله باعث سوءهاضمه و گاه مسمومیت میشود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: