دلجویی کفاشیان از کی‌روش

رئیس فدراسیون فوتبال از سرمربی تیم ملی دلجویی کرد تا سرمربی پرتغالی همچنان به کارش در ایران ادامه دهد.
کد خبر: ۸۹۴۷۰۴
دلجویی کفاشیان از کی‌روش

به گزارش جام جم ورزشی،‌ در حالی که کی‌روش چند روز گذشته گلایه‌هایش را مطرح کرد و گفت امکان ادامه همکاری بعد از 11 اردیبهشت وجود ندارد اما امروز علی کفاشیان در جلسه هیات رئیسه سازمان لیگ اعلام کرده است که من از کی‌روش دلجویی کردم و به او گفتم که می‌دانم چه مشکلاتی داری اما بمان و ما هم به تو کمک می‌کنیم. من هم اگر از ریاست فدراسیون فوتبال کنار بروم همچنان در فوتبال حضور خواهم داشت.

امیر عابدینی با تایید این خبر گفت: به این ترتیب به نظر می‌رسد که کارلوس کی‌روش کارش را با تیم ملی ایران ادامه خواهد داد.

منبع: فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها