به گزارش جام جم آنلاین، در این بازی که یکشنبه اول فروردین در هفته 30 لالیگا برگزار شد و به تساوی 2-2 انجامید، مسی در دقیقه 18 ضربه ای محکم به سوی دروازه ویارئال شلیک کرد که به میان تماشاگران رفت و به دست یکی از هواداران تیم رئال مادرید، رقیب سرسخت بارسلونا برخورد کرد و به شدت به وی آسیب رساند، به طوری که وی راهی بیمارستان شد و دستش را گچ گرفت.
مسی بعد از این شوت، با تکان دادن دست از تماشاگرانی که توپ به میان آنها رفته بود، عذرخواهی کرد، اما شدت ضربه به اندازه ای بود که تماشاگر مصدوم ناچار به خروج از ورزشگاه شد.
البته این ضربه مسی، موجب مشهور شدن زن هوادار رئال شد و برخی رسانه ها به سراغش رفتند و با او که دستش را آتل بسته، گفتگو کردند.
به نوشته لوفیگارو، این زن راکیل نام دارد و از طرفداران تیم رونالدو رقیب مسی است که برای تشویق تیم ویارئال در برابر بارسا به ورزشگاه رفته بود، اما با شوت مسی راهی بیمارستان شد.
منبع: العالم
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد