به گزارش جام جم آنلاین به نقل از میل آنلاین ، پنج زن عربستانی در جاده ای پر تردد و در انزار عمومی بدون سر بر روی یک جرثقیل آویزان شدند.
این پایگاه اینترنتی انگلیسی با انتقاد شدید از این اقدام رژیم سعودی با اشاره به دولت انگلستان، نوشت: چرا انگلیس در این پادشاهی وحشیانه جا خوش کرده است؟!
لازم به ذکر است، انگلیس و عربستان سعودی از نزدیکترین شرکای تجاری و سیاسی یکدیگر هستند.
همچنین این سایت به دلیل صحنه های دلخراشی که فیلم اعدام این زنان داشت از بارگذاری آن در صفحه خود خودداری کرده و تنها با انتشار تصاویر آنها که بدون سر آویزان شده اند، نوشته است: اجساد بدون سر زنان بی گناه عربستانی را مشاهده می کنید که برای درس عبرت سایر زنان و جلوگیری از ارتکاب جرم در انزار عمومی به نمایش گذاشته شده است. هنگام اعدام و گردن زدن زنان، یکی از آنها با گریه و فریاد می گوید: من این کار را انجام نداده ام.
منبع: باشگاه خبرنگاران
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد