به گزلرش جام جم آنلاین ، باب آیگر مدیر کمپانی دیزنی در گفت و گویی اعلام کرد طرح تولید این فیلم تازه از سال قبل مطرح شده است.
این اکشن علمی تخیلی با نام «هان سولو» جلوی دوربین خواهد رفت و داستان آن به دوره ای برمی گردد که قسمت اول مجموعه فیلم «جنگ ستارگان» در سال 1977 به روی پرده سینماها رفت.
داستان فیلم تازه، به بررسی زندگی هان سولو در دوران جوانی اش می پردازد و مربوط به زمانی است که هنوز وارد ماجراجویی های مجموعه فیلم «جنگ ستارگان» نشده بود.
تهیه کنندگان «هان سولو» این روزها به دنبال بازیگر جوانی هستند که تا حدودی شبیه هریسون فورد باشد، تا در قالب دوران جوانی او ظاهر شود.
در قسمت اول «جنگ ستارگان»؛ هریسون فورد نقش هان سولو را بازی کرد و با این نقش، تبدیل به یکی از بازیگران بسیار مطرح سینما شد.
در داستان فیلم، او جوان ماجراجویی بود که همراه چند دوست روبات و میمون خود به کمک یک شاهزاده خانم در سیاره ای دوردست می رود.
به احتمال زیاد تیم دونفره فیل لرد و کریس میلر «هان سولو» را کارگردانی خواهند کرد. فیلمنامه فیلم را برادران کاسدان (لاورنس و جان) می نویسند.
این فیلم برای نمایش عمومی در اواخر ماه مه سال 2018 آماده خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگوی اختصاصی با سه نماینده مجلس الزامات سرمایهگذاری در تولید را بررسی کرد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد