مارک والبرگ «روز میهن پرستان» را تجربه می کند

ماجرای واقعی بمب گذاری در خط پایانی مسابقه ماراتن شهر بوستون در آوریل سال 2013تبدیل به یک درام دلهره آوراجتماعی می شود. فیلم با نام «روز میهن پرستان» وارد مرحله تولید می شود.
کد خبر: ۸۸۶۷۰۴
مارک والبرگ «روز میهن پرستان» را تجربه می کند

به گزارش جام جم آنلاین، مارک والبرگ برای بازی در نقش اصلی فیلم انتخاب شده است. در داستان این درام اجتماعی، وی در نقش یک افسر پلیس ظاهر می شود که با تیم جست و جو گران بمب گذار همکاری می کند. جی کی سیمونز بازیگر جوان سینما هم، نقش همکار والبرگ را در «روز میهن پرستان» به عهده دارد. در داستان فیلم، پس از انفجار بمب در خط پایانی مسابقه تحقیقات وسیعی برای پیدا کردن دو برادر بمب گذار چچنی آغاز می شود. در جریان این عملیات، یکی از دو برادر کشته و دیگری دستگیر و به اعدام محکوم شد.

والبرگ و سیمونز در نقش دو پلیسی ظاهر می شوند، که موفق به پیدا کردن مخفی گاه دو برادر بمب گذار شدند. پیتر برگ فیلم را براساس فیلم نامه ای از مت چارمن کارگردانی می کند. کار تولید «روز میهن پرستان» ماه آینده در شهر بوستون و در لوکیشن های واقعی شروع می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها