کشف دومین محموله قاچاق انسان در گمرک ایران

گمرک ایران از کشف دومین محموله قاچاق انسان توسط ماموران گمرک و به کمک دستگاه کنترلی ایکس‌ری خبر داد.
کد خبر: ۸۸۴۲۷۶
کشف دومین محموله قاچاق انسان در گمرک ایران

به گزارش جام جم آنلاین ، مأموران گمرک بازرگان به کمک دستگاه ایکس‌ ری کانتینری و پس از اسکن محموله یک تریلر به هنگام عبور از مرز متوجه شدند که تعداد ۴ نفر به شکل ماهرانه‌ای در داخل بار مخفی شده‌اند.

پس از شک مأموران گمرک و فک پلمپ کانتینر تعداد ۴ نفر از داخل بار پنبه کشف گردید. این محموله ترانزیتی از مرز یکی از کشورهای همجوار وارد کشور شده بود تا از طریق مرز بازرگان وارد کشور ترکیه شود.

۲ نفر از این افراد زن و ۲ نفر دیگر مرد بودند و تابعیت یکی از کشورهای همسایه را دارند.

این دومین بار است که در دو ماهه گذشته مأموران گمرک موفق به کشف قاچاق انسان به کمک دستگاه‌های کنترلی پیشرفته (ایکس‌ری) می‌شوند.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات انتشار یافته: ۱
بهرامزهی
-
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۱
درود بر روزنامه نگاران شریف جام جم ، لطفا با مسئولان كشور و مسئولان اتباع بیگانه كه مسئول بازگرداندن افاغنه هستند مصاحبه و اطلاع رسانی كنید تا مردم ایران بدانند تكلیف ملت ایران با افاغنه مجاز و غیر مجاز و پناهندگان چیست و سالانه چند نفر از افاغنه به افغانستان بازگشت داده میشوند چون آمار مسئولین صددرصد با واقعیت متفاوت است ، اصلا آمار حقیقی مهاجران و پناهندگان افغانی چند نفر است و روزانه چند نفر بصورت قانونی و غیر قانونی از مرز رد میشوند ، و چرا دولت یكبار برای همیشه تكلیف مردم ایران را با مهاجران و پناهندگان افغانی روشن نمیكند و همه آنها را به افغانستان باز نمیگرداند ، با توجه به برقراری امنیت در افغانستان نیازی بوجود پناهندگان افغانی در ایران نیست و آنها باید هرچه سریعتر خاك ایران را ترك كنند ، اینهمه هزینه برای درمان و آموزش رایگان اتباع افغانی برای چیست و دولت هر سال چند میلیارد دلار برای اتباع افغان هزینه میكند ؟ ، چرا دولت در مورد حقابه هیرمند هبچ اقدامی انجام نمیدهد آیا جان مردم سیستان و بلوچستان برای مسئولان هیچ اهمیتی ندارد ؟ ، با توجه به برقراری امنیت در كشور افغانستان باید هرچه سریعتر پناهندگی افغانیها لغو و به افغانستان بازگشت داده شوند ، طرح خنده دار بازگشت داوطلبانه افغانیها تا كی ادامه خواهد داشت ؟

نیازمندی ها