به گزارش جام جم ورزشی، در اولین روز از رقابتهای دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا دوندگان 400 متر ایران به مصاف حریفان خود رفتند و یک دونده ایران موفق شد به نیمه نهایی صعود کند.
مریم طوسی، دونده 400 متر تیم ملی بانوان که دوره گذشته این رقابتها مدال طلای ماده 400 متر را به دست آورده بود به دلیل خطا در دور مقدماتی از این رقابتها حذف شد و از تکرار مدال خود باز ماند.
در بخش مردان نیز مهدی زمانی، قهرمان دوره قبل 400 متر این رقابتها با زمان 48 ثانیه و 20 صدم ثانیه در گروه خود چهارم شد و به نیمه نهایی رسید.
سجاد هاشمی، رکورددار دوی 400 متر ایران با وجود این که با زمان 47 ثانیه و 68 صدم ثانیه در گروه خود دوم شد، اما او هم به دلیل خطا از صعود به نیمه نهایی باز ماند.
پیش از این فرزانه فصیحی، رضا قاسمی و حسن تفتیان نمایندگان دوی 60 متر ایران به نیمه نهایی قهرمانی آسیا صعود کرده بودند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا