کوارتت «لایپزیک» سیم پاره کرد!

کوارتت «لایپزیک» اجرای خود را در حالی به روی صحنه برد که سیمِ ساز نوازندگانش دوبار پاره شد.
کد خبر: ۸۸۲۵۴۸
کوارتت «لایپزیک» سیم پاره کرد!

به گزارش جام جم نوا، کوارتت زهی لایپزیگ اجرای خود را در تالار وحدت به روی صحنه برد. در این اجرا یوهانس کنرادماک ویلن، تیلمن بونینگ ویلن، ایوو بایر ویولا و ماتیاس موسدورف ویولنسل نواختند.

در این اجرا هم مانند چند اجرای دیگر بخش بین‌الملل صندلی‌های خالیِ بسیاری در سالن دیده میشد که برخی از آنان با حضور دانشجویان و هنرجویان موسیقی پر شد.

شاید مهمترین نکته‌ی اجرای کوارتت زهی لایپزیگ بریده شدن سیمِ ساز ویلن و ویلنسل بود. در جایی از این اجرا سیمِ ویلن یکی از نوازندگان پاره شد و مجبور به تعویض سیمِ سازش شد. در بخش دیگری از این اجرا سیم سازِ ویلنسل هم پاره شد تا حاشیه‌های این اجرا تکمیل شود.

در بروشور جشنواره درباره کوارتت لایپزیک اینگونه نوشته شده:

کوارتت لایپزیک در سال 1988 تشکیل شد و یکی از سرشناس‌ترین کوارتت‌ها در عرصه‌ی بین المللی موسیقی مجلسی قلمداد می‌شود.

البته در پایان این اجرا خیلی از تماشاگران رضایت چندانی از شنیدن اجرای این گروه نداشتند.

منبع: تسنیم

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها