سرمربی استقلال قهر کرد و رفت!

پرویزمظلومی سرمربی استقلال که به دعوت عوامل سازنده و تهیه کننده فیلم " من ناصر حجازی هستم " برای تماشای این فیلم به سینما رفته بود با ناراحتی و به نشانه قهر سالن را ترک کرد!
کد خبر: ۸۷۷۶۲۸
سرمربی استقلال قهر کرد و رفت!

برخی رسانه ها امروز از قهر پرویز مظلومی وسط فیلم من ناصر حجازی هستم خبر داده اند.

به گزارش جام جم ورزشی ، سرمربی استقلال هرگزفکرش را نمی کرد دراین فیلم ازاو هم انتقاداتی شده باشد اما وقتی درحین تماشای فیلم جمله ای علیه خودش شنید طاقت نیاورد و از سالن سینما بیرون زد.

این درحالیست که پرویزمظلومی رابطه بسیارخوبی با خانواده مرحوم ناصرحجازی دارد و امسال هم قصد داشت آتیلا حجازی را به جمع کادرفنی استقلال اضافه کند که با مخالفت فرزند ارشد اسطوره فقید آبی ها روبرو شد.

روز جمعه آتیلا حجازی که تازه ازترکیه برگشته است سرتمرین استقلال رفت و با استقبال گرم پرویزمظلومی روبرو شد.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها