به گزارش جام جم آنلاین، در یکهزار و دویست و سیزدهمین جلسه شورای پول و اعتبار که عصر سه شنبه برگزار شد، گزارش مشروح بانک مرکزی درباره عدم تعادل در وضعیت مالی تعاونی اعتبار ثامن الحجج مطرح شد.
شورای پول و اعتبار از اقدامات مؤثر بانک مرکزی و قوه قضائیه برای ساماندهی تعاونی اعتبار ثامن الحجج تقدیر کرد. بر پایه این گزارش، تخلفات انجام شده در تعاونی ثامن الحجج و نیز اقدامات بانک مرکزی و قوه قضائیه به منظور ساماندهی این تعاونی و نیز محدودیت های موجود برای رفع نگرانی سپرده گذاران، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
شورای پول و اعتبار ضمن قدردانی از معاضدت ثمربخش مقامات ارشد قوه قضائیه و اقدامات انجام شده توسط بانک مرکزی، بر تداوم این اقدامات با استفاده از اختیارات قانونی تا تعیین تکلیف نهایی تعاونی مذکور تاکید کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر همایون میگویدحقیقت امام فراتر از چیزی است که در انتظارش هستیم
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد