الویس پریسلی 40 سال پس از مرگ در صدر پرفروش‌ها

خواننده سرشناس آمریکایی پس از چهار دهه از زمان مرگش برای دوازدهمین بار در صدر جدول آلبوم‌های موسیقی پرفروش بریتانیا ایستاد.
کد خبر: ۸۵۳۵۷۷
الویس پریسلی 40 سال پس از مرگ در صدر پرفروش‌ها

به گزارش جام جم نوا به نقل از خبرآنلاین، یک مجموعه‌ از کلاسیک‌های الویس پریسلی با عنوان «اگر بتوانم رویایی داشته باشم» با اجرای ارکستر فیلارمونیک رویال در صدر جدول آلبوم‌های موسیقی پرفروش بریتانیا ایستاد. این بدان معنا است که آلبوم‌های الویس پریسلی بیش از هر تک خواننده مرد دیگری در صدر فهرست پرفروش‌ترین آلبوم‌های موسیقی بریتانیا قرار گرفته‌اند.

آلبوم تازه الویس برای رسیدن به صدر جدول فروش 79 هزار نسخه فروش داشته است. پریسیلا پریسلی همسر الویس درباره این آلبوم گفت : «این کاری است که الویس همیشه می‌خواست انجامش دهد و احتمالا از این که می‌بیند هوادارانش هنوز هم آهنگ‌های او را دوست دارند، بسیار خوشحال است.»

راد استوارت و اد شیرن پس از الویس پریسلی رده‌های دوم و سوم جدول را در اختیار دارند.

در همین حین تک آهنگ ادل با عنوان «سلام» همچنان پرفروش‌ترین تک آهنگ بریتانیا باقی ماند. این تک آهنگ سریع‌ترین فروش در میان تمام تک آهنگ‌ها را از آغاز سال 2015 تا کنون دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها