نظارت بر اجرای برجام در مجلس و شورای‌عالی امنیت ملی

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش مجلس در ادامه روند اجرای برجام گفت: کمیسیون امنیت ملی نظارت خود را بر اجرای این سند اعمال می‌کند، ضمن این‌که شورای عالی امنیت ملی نیز بخش نظارتی برای این کار در نظر خواهد گرفت.
کد خبر: ۸۵۱۹۹۸

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی لاریجانی در حاشیه سومین کنگره بین‌المللی علوم انسانی و اسلامی که صبح دیروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود: دولت نیز ستاد اجرایی در نظر خواهد گرفت تا برجام در چارچوب مدنظر مقام معظم رهبری اجرا شود.

تاکید 213 نماینده بر تشکیل هیاتی برای نظارت

در همین حال 213 نفر از نمایندگان مجلس در نامه‌ای به رئیس‌جمهور ضمن قدردانی و تشکر از زحمات تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای، خواهان تشکیل هیاتی برای نظارت بر اجرای برجام شدند. به گزارش ایرنا، در این نامه آمده است: رهبر معظم انقلاب در دستورالعمل اجرای شروط برجام، خطر شیطان بزرگ و مضر بودن خوش‌بینی به دشمنان این ملت را یادآور شدند و برای فراهم آوردن زمینه اجرای بااقتدار برجام به شش نقطه ضعف آن اشاره فرمودند . نمایندگان افزوده‌اند: بنابراین از دولت انتظار می‌رود که در راستای اجرای قانون و دفاع از منافع ملت بزرگ ایران، شروط تامین‌کننده منافع ملت را با دقت کامل رعایت کند و علاوه بر تشکیل هیاتی با سه ویژگی قوی، آگاه و هوشمند جهت نظارت بر اجرای برجام که در بند نهم دستورالعمل مقام معظم رهبری بدان اشاره شده است، قبل از اعلام رسمی رئیس‌جمهور آمریکا و اتحادیه اروپا معطوف به لغو کامل تحریم‌های مالی و اقتصادی، نباید هیچ اقدام عملی در اجرای برجام صورت گیرد.

همکاری وزارت خارجه با کمیته نظارت

همچنین سیدعباس عراقچی معاون وزیر امورخارجه در حاشیه جلسه دیروز کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری باید کمیته‌ای برای رصد و نظارت بر اجرای برجام و اجرای تعهدات طرف مقابل تشکیل شود که وزارت امورخارجه نهایت همکاری را با این کمیته خواهد داشت و براساس تصمیمات اتخاذ شده از سوی کمیته مذکور عمل خواهد کرد. وی افزود: فکر می‌کنم یک اجماع ملی بعد از تصویب برجام توسط شورای عالی امنیت ملی، مجلس و نهایتا تائید مقام معظم رهبری به وجود آمده و شاهد همدلی و همزبانی بیشتری هستیم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی نیز در حاشیه همین جلسه یادآور شد: براساس دستور رهبر معظم انقلاب باید شرح وظایف و ترکیب کمیته نظارت بر اجرای برجام توسط شورای عالی امنیت‌ملی مشخص شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها