به گزارش گروه ورزشی جام جم آنلاین ، رئال مادرید شب گذشته مقابل تیم دوم جدول رده بندی لالیگا را شکست داد. تنها هشت دقیقه پس از آغاز این بازی بود که کریستیانو رونالدو گل نخست تیمش را زد. دانیلو ستاره برزیلی رئال مادرید گل دوم تیمش را در دقیقه 23 زد. در این بازی سلتاویگو با اخراج گوستاوو کابرال ده نفرشد اما با وجود ده نفره شدن در دقیقه 85 سلتاویگو گل زد تا به تساوی مقابل تیم مادریدی امیدوار شود.
کیلور ناواس سنگربان رئال مادرید در این دیدار بسیار درخشان ظاهر شد و اگر نبود قطعا نتیجه دیگری به غیر پیروزی برای تیم رئال رقم می خورد.
پس از این گل امید سلتا برای رسیدن به یک تساوی خانگی بسیار پررنگ شد اما هر چه زد بر در بسته خورد تا این که مارسلو ستاره برزیلی رئال مادرید در دقیقه 90 گل سوم مادرید را هم به ثمر رساند تا مردان بنیتس به یک پیروزی شیرین خارج از خانه دست پیدا کنند.
در دیگر دیدارها گرانادا و بتیس به تساوی یک بر یک رسیدند. سویا با پنج گل ختافه را در هم کوبید و مالاگا دو بر صفر دپورتیوولاکرونا را شکست داد.
تصاویری از دیدار رئال مادرید و سلتاویگو را در ادامه می بینید:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
محمدرضا یوسفی، نویسنده ادبیات کودکونوجوان در گفتوگو با «جامجم»