دادستان عمومی و انقلاب اصفهان خبر داد:

قتل فرزند توسط پدر در خمینی شهر

مرگ دردناک پسر نوجوان به دست مادر پریشان

یک مادر اهل اورگان فرانسه فرزند 17 ساله خود را به قتل رساند.
کد خبر: ۸۴۸۲۲۰
مرگ دردناک پسر نوجوان به دست مادر پریشان

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از میزان ، دیلی میل منتشر کرد: خانم «دایان داویدوف» 43 ساله به اتهام قتل پسر 17 ساله خود «جاکوب ریان داویدوف» بازداشت شد.

براساس گزارش پلیس آنها پس از دریافت تماسی بلافاصله خود را به محل حادثه که خانه قربانی واقع در کرشام بود رساندند اما تلاش ماموران و فوریت پزشکی برای نجات جان پسر نوجوان بی نتیجه بود و جاکوب که براثر اصابت گلوله به شدت زخمی شده بود جان خود را از دست داد .
در تحقیقات گسترده‌تر پلیس معلوم شد خانم دیان در این اواخر به علت از دست دادن شغلش با مشکلات مالی رو به رو بود به طوری که به علت عدم تسویه اقساط بانکی ، تنها دارایی او که خانه اش بود به حراج گذاشته شد و در تصرف بانک درآمد.
خانم دیان همچنین مبادرت به خرید یک هفت تیر غیر مجاز کرد تا برای حفاظ امنیت خود و فرزندش او را به همراه داشته باشد.
پلیس در ادامه افزود: این مادر و پسر که به همراه یک دیگر زندگی می کردند قرار بود نقل مکان کنند و گفته می شود که جاکوب به مدت یک سال بود که در مدرسه حضور نیافته بود و دلیل آن مشکل مالی بوده است.
پلیس همچنان در حال بررسی چگونگی رخ دادن این حادثه تلخ می باشد و گفته می‌شود که هنوز مشخص نیست چند گلوله شلیک شده است و نیز انگیزه این جنایت در دست بررسی است.
یکی از همسایه‌های این خانواده که به مدت 5 سال آنها را می‌شناخت در گزارش خود به پلیس گفت: خانم دایان این اواخر بیمار و پریشان به نظر می رسید و از همه چیز هراسان بود به طوری که اسلحه ای را به کمربند خود می بست و با آن بیرون می رفت.
او در ادامه افزود: حدس می زند که خانم ایان با این تصور که جاکوب که به یکباره وارد خانه شد، یک مزاحم است، بدون درنگ به طرف او شلیک کرده است.
خانم دایان در حال حاضر در حبس به سر می برد و در روز 28 سپتامبر در دادگاه حاضر خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها