جام جهانی، پاداش دختران ملی پوش فوتسال

جام جم ورزشی: تیم ملی فوتسال بانوان ایران با قهرمانی در رقابت های جام ملت های فوتسال زنان آسیا حالا فرصت های تازه ای را پیش روی خود می بیند.
کد خبر: ۸۳۹۶۸۱
جام جهانی، پاداش دختران ملی پوش فوتسال

به گزارش جام جم ورزشی ، قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان در رقابت های جام ملت های آسیا موفقیتی تاریخی برای ورزش بانوان کشور به شمار می رود. حالا بانوان فوتسالیست ایران با همین قهرمانی فصل جدیدی از زندگی ورزشی خود را آغاز می کنند.

تیم ملی فوتسال بانوان ایران تا امروز دو بار حضور در جام جهانی کوچک را تجربه کرده است. بار نخست در سال 2013 به میزبانی پرتغال برگزار شد و سال 2014 به میزبانی اسپانیا. اما سال گذشته کاستاریکا میزبان رقابت ها شد تا فدراسیون فوتبال به بهانه دوری راه از اعزام تیم ملی به این رقابت ها جلوگیری کند.

اما اکنون اوضاع فرق می کند. در حالی که شنیده می شود گواتمالا میزبان جام جهانی کوچک زنان در سال 2016 خواهد بود تیم ملی فوتسال بانوان ایران قطعا به این رقابت ها اعزام خواهد شد ، موضوعی که علی کفاشیان نیز بر روی آن تاکید می کند.

تیم ملی فوتسال بانوان در صورت اعزام به جام جهانی کوچک گواتمالا یکی از تیم های قدرتمند حاضر در این رقابت ها خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها