جاسازی برنج خارجی در کیسه برنج ایرانی

نائب رئیس کمیسیون کشاروزی گفت: اعتماد سازی بین مصرف‌کننده و تولیدکننده بسیار مهم است و می‌تواند آینده بازار را تعیین کند.
کد خبر: ۸۳۶۲۹۳
جاسازی برنج خارجی در کیسه برنج ایرانی

سید رضی نوری نائب رئیس کمیسیون کشاورزی افزود: برنج‌های ایرانی از نظر کیفیت و مرغوبیت بسیار بهتر از برنج‌های خارجی می‌باشد اما برخی سودجویان مدتی است برنج‌های نامرغوب خود را تحت عنوان برنج ایرانی عرضه می‌کنند که این حربه ایست برعلیه تولید برنج واقعی و می‌تواند برای آینده بازار برنج ایرانی در داخل کشور و هم بیرون کشور خطرناک باشد و باید با اشد مجازات با این مسائل برخورد کرد.


به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نائب رئیس کمیسیون کشاورزی در خصوص پیگیری و برطرف نمودن این مشکلات اظهار داشت: می‌بایست سازمان‌های نظارتی به طور جدی‌تری اقدام نمایند، زمانی که برنج ایرانی دارای علامت استاندارد باشد و از نظر آزمایشگاهی کنترل شود و این اطمینان بدست آید که برنج ایرانی است اعتماد بین مصرف‌کننده و تولیدکننده بیشتر خواهد شد .

وی یادآور شد: اعتمادسازی بین مصرف‌کننده و تولیدکننده بسیار مهم است و می‌تواند آینده بازار را تعیین کند اگر مشکلات این چنینی ادامه پیدا کند برای آینده بازار برنجکاران ایرانی می‌تواند هشدار خطرناکی باشد.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها