فیلم سینمایی «دوران عاشقی» آخرین ساخته علیرضا رئیسیان و با حضور این کارگردان سینمای ایران و همچنین تعدادی از عوامل آن، همزمان با اکران در سینماهای ایران در کشورهای آلمان، انگلستان، آمریکای شمالی و کانادا به نمایش عمومی درمیآید.
به گزارش مهر، فیلم سینمایی «دوران عاشقی» همچنین در اکران عمومی خود در شهرهای کالیفرنیا، واشنگتن، شیکاگو و نیویورک در کشور آمریکا و همچنین در شهر تورنتو در کشور کانادا روی پرده میرود.
تقاضای نمایش این فیلم در شهر لندن در کشور انگلستان و همچنین در شهر استوکهولم در کشور سوئد نیز در دست بررسی است.
در آخرین ساخته علیرضا رئیسیان بازیگرانی چون لیلا حاتمی، شهاب حسینی، فرهاد اصلانی، پرویز پورحسینی و بیتا فرهی با معرفی مینا وحید به ایفای نقش پرداختهاند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد