تبلت دیگری آزمایش و ۱۵ هزار واحد از باکتری انتروباکتر روی آن یافت شد. در این میان هشت دستگاه از ۳۰ تبلت و هفت تا از 30 تلفن هوشمند آزمایش شده شامل بیش از هزار واحد از باکتری انتروباکتر بود.
نتایج این آزمایشهای در حالی مشخص شد که تعداد باکتریهای استافیلوکوک اورئوس موجود در سرویس بهداشتی 20 و تعداد باکتری انتروباکتر ده واحد در هر تست با گوش پاک کن بود.
اما تعجبآور این است که چرا تلفنهای ما باید تا این حد به باکتریهای خطرناک آلوده باشد؟ دلیلش مشخص است. ما معمولا تلفنهای خود را تمیز نمیکنیم و اگر هم تمیز کنیم، این کار را بدرستی انجام نمیدهیم.
البته همه چیز هم به این بدیها نیست و صنعت موبایل راهکارهایی برایمان در نظر گرفته است. مثلا گوریلا گلس ضد باکتری که میتواند تا 99.9 درصد شیشه تلفن همراه را از حضور باکتریها در امان نگه دارد. اکنون ZTE Axon اولین تلفن همراهی است که به این لایه ضد باکتری مجهز است.
مایکروسافت هم راهحل دیگری دارد، این شرکت بتازگی از حق ثبت یک سیستم اشعه فرابنفش پردهبرداری کرده که قادر است بهطور خودکار صفحات لمسی موبایلها و نوک انگشت کاربران را تمیز کند.
لومیاها و سرفیسهای بعدی به این فناوری مجهز خواهد شد.البته توصیه میکنیم منتظر این نباشید که فناوری به تمیز کردن تلفن شما بشتابد و همین الان خودتان فکری به حال تلفن همراه یا تبلت آلودهتان بکنید.
دستمالهای مرطوب که برای پاکسازی پوست استفاده میشود میتواند گزینه خوبی باشد. الکل هم میتواند به کارتان بیاید. پس معطل نکنید و تمام تلفن همراه خود را همین الان تمیز کنید.
کلیک (ضمیمه یکشنبه - روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با بهرام کلهرنیا، دبیر هفدهمین جشنواره تجسمی فجر عنوان شد
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران درگفتوگو با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با مدیر بخش زلزله و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، دلایل بروز و راههای مهار فرونشست زمین را بررسی میکند