با قابلیت صرفه جویی ۴۰ درصدی انرژی

نمک زدایی از آب با یک فناوری جدید در ایران محقق شد

محققان پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برای اولین بار در کشور میوه «رازبری» را در منطقه «دشت ناز» شهر ساری کشت و تولید کردند.
کد خبر: ۸۲۷۰۴۶
میوه «رازبری» برای اولین بار در ایران کشت شد

بتول حسین‌پور، مجری طرح کشت و تولید میوه رازبری گفت: این میوه نوعی تمشک است و با تمشک سیاه که در ایران یافت می‌شود تفاوت‌هایی از جمله رنگ قرمز گوجه‌ای و مزه ترش دارد.

وی افزود: این نوع توت میوه توخالی و به جای تیغ بر روی ساقه دارای بافت کرکی است. این میوه دارای خواص دارویی و غذایی بالا شامل انواع ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی مفید به میزان زیاد است و عصاره تولیدی از این گیاه اثرات تایید شده‌ای در درمان بیماری‌هایی مانند آنفلوانزا و دیابت دارد.

به گزارش مهر، این پژوهشگر گفت: میوه رازبری از ارزش غذایی و تجاری بالایی برخوردار است و میوه‌ ای بسیار گران و با تقاضای بالا است.

حسین‌پور گفت: تولید این گیاه از طریق کشت بافت در منطقه «دشت ناز» شهر ساری و با هدف بررسی تولید تجاری با موفقیت انجام شد که باردهی این گیاه در این منطقه نشان ‌دهنده فرصت مناسب برای تولید تجاری و انبوه آن و عرضه به بازار در استان مازندران است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
مریم
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۷
۰
۰
سلام توروخدا این میوه رو به طور انبوه تولید كنین و به همه استان ها صادر كنین. من دوست دارم ببینم چه مزه ایه

نیازمندی ها