با قابلیت صرفه جویی ۴۰ درصدی انرژی

نمک زدایی از آب با یک فناوری جدید در ایران محقق شد

از طریق کشت بافت

میوه «رازبری» برای اولین بار در ایران کشت شد

محققان پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برای اولین بار در کشور میوه «رازبری» را در منطقه «دشت ناز» شهر ساری کشت و تولید کردند.
کد خبر: ۸۲۷۰۴۶
میوه «رازبری» برای اولین بار در ایران کشت شد

بتول حسین‌پور، مجری طرح کشت و تولید میوه رازبری گفت: این میوه نوعی تمشک است و با تمشک سیاه که در ایران یافت می‌شود تفاوت‌هایی از جمله رنگ قرمز گوجه‌ای و مزه ترش دارد.

وی افزود: این نوع توت میوه توخالی و به جای تیغ بر روی ساقه دارای بافت کرکی است. این میوه دارای خواص دارویی و غذایی بالا شامل انواع ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی مفید به میزان زیاد است و عصاره تولیدی از این گیاه اثرات تایید شده‌ای در درمان بیماری‌هایی مانند آنفلوانزا و دیابت دارد.

به گزارش مهر، این پژوهشگر گفت: میوه رازبری از ارزش غذایی و تجاری بالایی برخوردار است و میوه‌ ای بسیار گران و با تقاضای بالا است.

حسین‌پور گفت: تولید این گیاه از طریق کشت بافت در منطقه «دشت ناز» شهر ساری و با هدف بررسی تولید تجاری با موفقیت انجام شد که باردهی این گیاه در این منطقه نشان ‌دهنده فرصت مناسب برای تولید تجاری و انبوه آن و عرضه به بازار در استان مازندران است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۷
۰
۰
سلام توروخدا این میوه رو به طور انبوه تولید كنین و به همه استان ها صادر كنین. من دوست دارم ببینم چه مزه ایه
از ایران بزرگ می‌هراسن

امیر دریادار شهرام ایرانی در گفت‌وگو با روزنامه «جام‌جم» به مناسبت روز ملی جزایر سه‌گانه مطرح کرد

از ایران بزرگ می‌هراسن

نیازمندی ها