جوانانی که در این سلفی می بینید دختران و پسران داوطلبی هستند که برای کمک به بازسازی کوبانی آنجا رفته بودند اما متاسفانه، این داوطلبین جوان طی یک حمله انتحاری در شهر کردنشین سوروچ در ترکیه کشته شدند.
این انفجار که در روز گذشته در حوالی مرزهای ترکیه و سوریه روی داد، یکی از مهیب ترین اقدامات تروریستی در این کشور در طی یک دهه اخیر بوده است.
به گفته دولت ترکیه، این انفجار که در چند کیلومتری شهر کوبانی روی داد، دست کم 30 کشته و چندین تن مجروح بر جای گذاشت.
این حادثه تلخ در یک مجتمع فرهنگی روی داد که جوانان داوطلب برای تبادل نظر و تصمیم گیری در مورد بازسازی کوبانی در آن جا دورهم جمع شده بودند.
براساس منابع موثق، گفته می شود که مظنونین اصلی این ماجرا به احتمال بسیار زیاد گروه های داعشی بوده اند.(باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال
دنیا می تونست با اینها جای بهتری باشه.