سید احمد مقدسی اظهارداشت: روز گذشته جلسهای به ریاست محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور برگزار شد که در این جلسه مسئولان دیگری از جمله وزیر جهادکشاورزی و معاونان وی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مسئولان سازمان حمایت از مصرف کننده نیز حضور داشتند.
وی اضافه کرد: در این جلسه مقرر شد کارخانجات صنایع لبنی شیرخام را به قیمت ۱۴۴۰ تومان از دامداران خریداری کنند و در مقابل این اقدام، دولت به آنها اجازه داد که قیمت سه کالای پرمصرف شیر، ماست و پنیر را حداکثر ۱۰ درصد افزایش دهند.
مقدسی با بیان اینکه مصوبه خرید شیرخام به قیمت ۱۴۴۰ تومان قرار بود از دوازدهم خردادماه اجرایی شود، افزود: به کارخانجات اجازه داده شد از امروز قیمت محصولاتشان را ۱۰ درصد افزایش دهند.(مهر)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد