
علی ربیعی گفت: توزیع اقلام طرح حمایت غذایی بین مشمولان از ۳۰ خرداد ماه سال جای آغاز می شود. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ادامه اجرای سیاست های رفاهی دولت برای توزیع اقلام طرح حمایت غذایی بین مشمولان طرح از روز شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ خبر داد.
وی افزود: در این مرحله کسانی که در دوره قبل مشمول طرح حمایت غذایی بوده اند می توانند با در دست داشتن کارت بانکی که یارانه نقدی دریافت می کنند به فروشگاه های مشخص شده قبلی مراجعه و اقلام طرح را دریافت کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این طرح با جهت گیری مبازره با فقر مطلق اجرایی شده و از آغاز طرح به مرور افراد دارای سوء تغذیه شناسایی و مشمول طرح شده اند و در روند شناسایی افراد توانمندسازی شده از چرخه طرح خارج و افراد جدید شناخته شده جایگزین خواهند شد.(مهر)
{$convert_old_media}
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: