
خبرگزاری «خبریمن» روز دوشنبه نوشت: آنچه جنگنده های متجاوز عربستان در قبال آموزهای یمن انجام می دهند، با رفتار تروریست های داعش در عراق و سوریه چندان تفاوتی ندارد.
در حالیکه دنیا تمام توجه خود را به تخریب موزه ها و آثار باستانی عراق و سوریه معطوف کرده، عربستان به دور از چشم جهانیان، تمام زیرساخت های عمومی یمن از جمله موزه های این کشور را مورد حمله قرار می دهد.
جنایتکاران سعودی از پنجشنبه گذشته تاکنون در چند عملیات هدفمند، یکی از غنی ترین موزه های یمن که حاوی آثار باستانی چند هزار ساله بود، با خاک یکسان کردند.
این موزه که در سال 2002 میلادی احداث شد و شامل دو ساختمان و پنج سالن بزرگ بود و آثار باستانی، کتاب های خطی، انبارها و گنجینه های نگهداری آثار نفیس، کارگاه های مرمت، تصویربرداری و مستندسازی و کارگاه های ساخت نمونه های آموزشی را دربر می گرفت، هدف حملات هوایی عربستان قرار گرفت و نابود شد.
موزه استان ذمار شامل سه سالن نمایش آثار شامل سالن های آثارباستانی، آثاردوره اسلامی و میراث فرهنگی همه استان های یمن بود.
عربستان با همراهی همپیمانان عرب و حمایت آمریکا از ششم فروردین حملات وحشیانه هوایی علیه یمن آغاز کرده و هزاران نفر از شهروندان این کشور از جمله صدها زن و کودک را به خاک و خود کشانده است.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد