دوومیدانی قهرمانی آسیا

رضا قاسمی در ۱۰۰ متر تاریخ‌ساز شد

حدادی در رقابت های دوومیدانی قهرمانی آسیا شرکت می‌کند

جام جم ورزشی: مدیر تیم های ملی فدراسیون دوومیدانی گفت: حضور احسان حدادی در رقابت های قهرمانی آسیا قطعی است و تا پیش از اعزام تیم، مسابقات انتخابی نیز برگزار می شود.
کد خبر: ۷۹۶۸۸۲
حدادی در رقابت های دوومیدانی قهرمانی آسیا شرکت می‌کند

تیمور غیاثی در رابطه با برخی ابهامات در مورد حضور دارنده مدال نقره المپیک لندن در قهرمانی آسیا افزود: دلیل اینکه برخی فکر می کردند نایب قهرمان المپیک در قهرمانی آسیا حضور نداشته باشد ، همزمانی مسابقات جایزه بزرگ نروژ و رقابتهای قهرمانی آسیا است، اما حدادی تنها در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت می کند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر ایگور موزگوف ماساژور احسان حدادی به ایران آماده و اوایل خرداد ماه وی را برای حضور در مسابقه جایزه بزرگ آمریکا که روز هشتم خرداد ماه در ارگان آمریکا برگزار خواهد شد، همراهی می کند.

غیاثی افزود: دلیل حضور حدادی در رقابتهای جایزه بزرگ آمریکا و لیگ الماس، کسب آمادگی بیشتر و ورودی المپیک 2016 ریودوژانیرو است زیرا او پیش از این ورودی مسابقات جهانی را در بازیهای آسیایی اینچئون کسب کرده است.

رقابتهای قهرمانی آسیا 13 تا 17 خرداد ماه در چین برگزار خواهد شد که مسابقه پرتاب دیسک در روز 16 خرداد آغاز می شود.(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها