یونیسف خبر داد:

شهادت ۱۱۵ کودک در حمله عربستان به یمن

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل با ارائه گزارشی از شهادت ۱۱۵ کودک یمنی به دنبال تجاوز 27 روزه نظامی آل‌سعود به این کشور خبر داد.
کد خبر: ۷۹۱۱۷۲
شهادت ۱۱۵ کودک در حمله عربستان به یمن

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) در جدیدترین گزارش خود در خصوص وضعیت کودکان یمنی پس از تجاوز نظامی آل سعود به این کشور، اعلام کرد: در پی این تجاوز نظامی که ۲۷ روز به طول انجامید ۱۱۵ کودک یمنی به شهادت رسیدند.

پیشتر نیز ائتلاف مدنی یمن در گزارشی اعلام کرد که در میان قربانیان تجاوز نظامی آل سعود به یمن بیش از ۶۰۰ زن و کودک دیده می شود.

انتشار این آمار در حالی است که جنگنده های ارتش عربستان سعودی همچنان به حملات هوایی خود به مناطق مسکونی و انبارهای نگهداری مواد غذایی و دارویی ادامه می دهند.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها