به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از آسوشیتدپرس از استکهلم، پلیس در اطلاعیهای بدون اشاره به جزئیات مربوط به مظنونین افزود: ظاهراً مهاجمان در این تیراندازی از سلاح خودکار استفاده کردهاند.
یک سخنگوی پلیس سوئد گفت: تیراندازی در منطقه «بیسکاپ گاردن» در حومه گوتنبرگ دومین شهر بزرگ سوئد روی داد. این منطقه سابقه اقدامات خشونت آمیز باندهای تبهکار را دارد.
سخنگوی پلیس گفت: هنوز پیش بینی انگیزه این تیراندازی بسیار زود است اما شواهد حاکی از آن است که تیراندازی با گروه تبهکاران در ارتباط بوده است.
این سخنگو تصریح کرد؛ در این حادثه که در آن دستکم دو نفر در دم کشته شدند و تعدادی نیز به بیمارستان انتقال یافتند، مطلقاً علائمی که حاکی از اقدام تروریستی باشد، دیده نشده است.
یک شاهد عینی به شبکه تلویزیونی SVT گفت: دو فرد وارد رستوران شدند و با سلاح های خودکار اقدام به تیراندازی کردند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد