محمدجواد کرمی دیروز در گفتوگو با ایرنا، قیمت انواع نان فانتزی ساندویچی را اکنون 650، نان فانتزی بربری 910 و باگت همبرگر را 1300 تومان اعلام کرد و افزود: این قیمتها در روزهای آینده بین 20 تا 25 درصد گران خواهد شد.
وی با بیان اینکه از ابتدای بهمن سال جاری 20 درصد از آرد یارانهای نانوایان حجیم و نیمهحجیم تهران بهصورت آزاد عرضه شد، گفت: در طول یک ماه گذشته هیچگونه افزایش قیمتی در این خصوص صورت نگرفت اما با آزاد شدن کامل عرضه آرد از ابتدای اسفند راهی جز افزایش قیمت برای نانوایان نانهای حجیم و نیمهحجیم باقی نمانده است.
کرمی با بیان آنکه افزایش قیمت نان فانتزی حداقل رشد 10 درصدی انواع ساندویچ عرضه شده از سوی اغذیهفروشیها را در پی خواهد داشت، گفت: این در حالی است که بسیاری از مشتریان این نوع ساندویچها بخصوص فلافل از دانشآموزان و همچنین طبقات ضعیف جامعه محسوب میشوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است