توصیه ما این است که فهرست برخی عادتهای بد در طراحی منزل را ملاحظه کنید. شاید با کنار گذاشتن این عادتها بتوانید در سبک زندگی و دکوراسیون خانهتان تحولی مثبت ایجاد نمایید.
خلاقانهتر عمل کنید:
شاید شما خلاقانه و فراتر از چارچوبهای ذهنیتان فکر نمیکنید. قبل از خرید هر چیز از خود بپرسید آیا میتوانم شبیه این وسیله را خودم به طور خلاقانه، خاصتر و متفاوت بسازم؟ دقایقی را به فکر و نگاه کردن از دریچهای دیگر اختصاص دهید. نباید اولین و سادهترین فکری را که به ذهنتان خطور میکند دنبال کنید. بدین ترتیب به خلاقیتتان اجازه خودنمایی میدهید.
دنبال تقلید نباشید:
درباره طراحی منزل یکی از بهترین تمجیداتی که میتوان شنید، این است که میهمان به محض ورود به منزلتان به شما بگوید «کاملا مشخص است که این خانه شماست». این عبارت به این معناست که شما در طراحی خانه به حس و سلیقه شخصی خود رجوع کرده و خانهای ساختهاید که کاملا با روحیاتتان سازگار است. چنین خانهای نه تنها منحصر به فرد است بلکه تاثیر روانی مثبتی بر شما میگذارد و حسی از قدرت در شما بروز میکند که نشان میدهد سعی نمیکنید شبیه شخص دیگری باشید.
وسایل غیرکاربردی را کنار بگذارید:
قبول داریم دل کندن از وسایل و مبلمان بدون استفاده چندان کار سادهای نیست، اما بهتر است وابستگی خود را به این وسایل کم کنید؛ زیرا دیگر پاسخگوی نیاز شما نیستند. مبلمان بدون استفاده یا وسایلی را که دیگر مورد پسندتان نیست بفروشید یا به دیگران ببخشید. حتی اگر برای جای خالیاش تدبیری به ذهنتان نرسد از خالی شدن گوشهای از خانه نترسید؛ زیرا ذهنتان را برای ایدههای جدیدتر و بهتری باز میگذارد.
بودجهای به خرید وسایل خانگی اختصاص دهید:
گاهی خوب است ماهیانه یا حداقل سالانه، بودجهای را برای تغییر دکور یا خرید لوازم دکوراتیو یا کاربردی و مواردی از این قبیل، اختصاص دهید. بهتر است هر از گاهی سر کیسه را شل کنید و دستی به سر و روی محل زندگیتان بکشید. از محدودیتهای ذهنیتان بکاهید تا ظاهر، سبک، رنگ و کارکردهای جدید را برای بهبود سبک زندگیتان به کار بگیرید. (خراسان)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت